Fordele ved at have et el løbehjul

Der er mange fordele ved at have det nye koncept, som er et løbehjul, der kører på el. Det vil sige, at løbehjulet har en motor, så man kan komme hurtigt frem og uden at skulle bevæge sig. Her kan du læse fem fordele ved at have et el løbehjul.

Kom hurtigt fra et sted til et andet
Med et el løbehjul kan du hurtigt og nemt komme fra et sted til et andet. Forbi løbehjulet ikke er manuelt, skal du altså ikke selv bevæge dig for at komme fremad. Det eneste du skal gøre er at starte løbehjulet og derefter stille dig op på det. Du kan dertil kontrollere farten, alt efter hvor hurtigt du ønsker at køre, og bremse som på et almindeligt løbehjul

Du er uafhængig

Med et el løbehjul er du ikke afhængig af nogen eller noget. Det vil sige, at du kan komme fra a til b uden enten at skulle vente på en bus eller et lift. Du kan bevæge dig rundt over det hele, selv små gader, og du vil derfor i mange tilfælde også komme hurtigere frem end hvis du valgt at tage bussen. Dette afhænger selvfølgelig af rutens distance. Du er altså selv i kontrol over, hvornår du vil af sted og kan komme hurtigt frem på kortere distancer.

El løbehjul er miljøvenlige

En tredje ting, der bestemt er en fordel ved et el løbehjul, er at det er miljøvenligt. Et el løbehjul er miljøvenligt, da det kører på el og ikke benzin. I stedet for at tanke det op med brændstof, skal du blot sætte det til at lade i et strømstik. Hvis du har et el løbehjul vil du også i højere grad være tilbøjelig til at vælge det frem for din bil ved kortere distancer, og på den måde er du også med til at reducere CO2-trykket. Tænk over dette næste gang du overvejer om du enten skal tage bilen er løbehjulet.

Det er nemt at have med sig

Et el løbehjul vejer ikke særlig meget og er derfor nemt at have med sig rundt. Lige meget, hvad du skal eller hvor du skal hen, kan du tage dit el løbehjul med dig. Du kan enten vælge at køre på det til destinationen eller du kan tage det med dig, hvis du tænker du får brug for det på et senere tidspunkt. På den måde vil du være fleksibel og flytbar

El løbehjul er sjove

Den sidste fordel ved el løbehjul er selvfølgelig, at ikke nok med, at de er praktiske og kan fragte os hurtigt fra et sted til et andet, så er de sjove at køre på. Mange af os kender løbehjul fra vores barndom, men dette er en hel anden oplevelse. Man føler sig let som en fjer, og er helt ubesværet, når man kører rundt. Det er dog altid vigtigt, at man husker hovedbeskyttelse, når man kører på et el løbehjul.