Hvad du behøver at vide om HDTV

HDTV er en forkortet gengivelse af udtrykket High Definition Television. HDTV indebærer en udsendelse af tv-signaler med en højere opløsning end traditionelle signaler, som regel via en digital kapacitet, selv om nogle tidlige udsendelser var sendt i analogt format i Europa og Japan. HDTV giver beskueren til at se meget mere detaljeret end på standard-tv-udsendelser, ved hjælp af flere pixel i et givet billede og øge nøgletal bruges uden Letterbox (overførsel af widescreen til video format).

Dolby digital er også udsendt i alle HDTV transportformer, således at fuld surround lyd kapacitet er tilgængelig selv med hvad nogle måske overveje verdslige udsendelser som nyhederne eller regelmæssige viser. HDTV eliminerer enhver sne på skærmen, som udsendelsen bliver digitale. Flere pixels og højere opløsning betyder, at billedet du modtager bliver mærkbar klarere, med bedre og mere realistisk farve og et stort potentiale for større Skærmvisning.

De fleste større tv-stationer er nu tilbyde deres programmering i high definition, og teknologien kan forvandle dit tv tv-oplevelse i et helt nyt niveau af filmisk nydelse, især med hensyn til sportsbegivenheder. En stor skærm high definition-tv kombineret med en digital udsendelse fra din udbyder betyder, at du virkelig oplever alle sportsbegivenhed, som du kan se til en vinkel, der er velsagtens endnu bedre end at deltage i.

For at få HDTV ind i dit hjem, skal du købe en speciel boks via din kabel-selskab. Disse bokse kan modtage og omsætte den digital udsendelse til dit tv. Du kan også købe fjernsyn, der er integreret eller opgraderes til HDTV kapacitet. Integrerede modeller og upgradables vil også kræve en boks eller antenne, selv om nogle modeller fås med slots, hvor du kan sætte et kabel kort, forudsat din service tilbyder denne mulighed.

Som kan være synlige, vil en masse af beslutningsprocessen ved at anskaffe HDTV eller ej afhænge af din kabel-udbyder. Nogle udbydere vil tilbyde high definition-tv kun fra nationale udsendelser, mens større lokale stationer vil også have HDTV udsendelse evner. Høj definition vil uundgåeligt fremlægge en større omkostninger til den gennemsnitlige forbruger, som modtageren skal være købt eller lejet fra tjenesteudbyderen. Men de fleste mennesker er enige om at det klare billede og de vedlagte lyd evner mere end kompensere for ekstra omkostning af high definition-tv. Derudover har der længe været planer om at integrere fuldt HDTV-udsendelser i alle programmering. Det oprindelige mål var at få denne gennemført i 2006, men nye fremskrivninger sætter datoen på 2009. Det ikke betød, at alle analog fjernsyn vil blive forældet, som mest er købedygtig har kasser anbragt for at modtage HD-signalet. Forbrugerne kan beslutte at mindske fremtidige udgifter, som uundgåeligt opstår i fremtiden, men ved at købe deres high definition fjernsyn nu. Alle HDTV-systemer til rådighed med analoge tunere indbygget, så du vil være i stand til at nyde det fulde spektrum af programmering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.