købe en brugt bil? Kende grundlæggende

Hvis du køber en ny bil er tricky, og derefter købe en brugt bil kan være ganske tricky. Men ærgre sig ikke bare endnu–med disse retningslinjer for at holde dig på sporet, der brugte bil kunne være en af de sødeste tilbud du nogensinde har haft.

Hvor man skal lede

Snuse rundt. Det betaler sig at være på udkig efter ejere ønsker at skifte til en nyere model, og dermed ønsker at sælge bilen af dine drømme. Dette er, hvor dine venner og familie kommer. Bortset fra henvisninger, kunne de mere eller mindre sikre, at prisen er fornuftig og bilens ejerskab historie er tilfredsstillende.

Stille de rigtige spørgsmål

Hvorfor er ejerne at lade bilen gå? Sørg for, at de ikke sælger på grund af større problemer.

Hvor længe har de ejede bilen? Givet korrekt vedligeholdelse, ville en fem til syv år gammel bil generelt være i god stand. Hvilke reparationer er blevet gjort, eller er i øjeblikket nødvendigt? Hvordan er kilometertal? Jo lavere kilometertal, jo bedre. Men en brugt bil med flere miles kunne være tilfredsstillende, for. I dette tilfælde anmode om køretøjets anvendelse. Var det en familie bil begrænset til byen kørsel? Er bilen kommer med en garanti?

Vær opmærksom på følgende:

Kroppen rust eller huller er vanskeligt at reparere. En krop panel ruster gennem er at blive erstattet. Forskellige maling nuancer fra et panel til en anden, peeling og revnede maling eller snavs på andre bil del angiver en dårlig re maling job, som skal re gennemstegt. Tyndslidte dæk, tilhugget eller revnet glas, el-arbejde og hvad der er under kølerhjelmen bør gives tilstrækkelig opmærksomhed, også.

Gå ud til en prøvetur

Hvis det er en manuel bil, bør ikke koblingen forsinkes. Hvis koblingen glider, i stedet for at være stabil, som det accelererer, bliver motoren revved op som når du bruger neutral. Hvis dette sker, få dig en ny kobling! Er udstødningen ikke chugging ud overskydende røg og støj? Bilen kan få brug for nogle gode motor reparation, eller nogle af udstødning system dele udskiftes. Lave hul i vejen test. Overdrevent usikker forlystelser kunne indikere en suspension problem, et problem med tilpasning og eller et dæk problem. Altid har en pålidelig mekaniker eller en bil aficionado ven grundigt gå over bil med du.

Turn Over, på sidste

Antallet af tidligere ejere, registreringsdetaljer, afgifter og forsikring papirer – bør alle være korrekt dokumenteret. Med papirarbejdet og de betalingsbetingelser, der er aftalt, er du klar til at slå vejen, og nyd turen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.