Jeg har lært at elske Teen kunst

Jeg har elsket kunst for så længe jeg kan huske. Som barn jeg har tilbragt time efter time at gøre kunstprojekter af enhver art med min mor og mine søskende. Vi vil male, praksis syning eller skabe ting ud af ler i timevis. Jeg vidste aldrig, at mængden af kunstprojekter vi har arbejdet på var unormale, indtil jeg fik en smule ældre og hørte alle mine venner og skole taler om deres år leger med lastbiler og actionfigurer eller at være udenfor bygning forter. Jeg tror, vores mor ville have os til at være godt afrundede enkeltpersoner, så hun begyndte os på alle ting kunst fra starten. Jeg kan ikke huske præcis hvilken slags teen kunst jeg lavet i mine formative år, men jeg ved, at det var først for nylig, jeg har lært at værdsætte teen kunst.

Til overraskelse for nogen, at jeg vidste, besluttede jeg at blive en kunstlærer, da jeg gik på college. Jeg elskede kunst så meget, at jeg ikke kunne tænke på en bedre måde at tilbringe mine dage end på undervisningen af børn og teenagere mere om de ting, jeg elskede. Jeg nød min elementære alderen studerende umådeligt fra begyndelsen. Jeg elskede deres nysgerrighed og jeg nød den måde de så kunst. Det var teen kunsten, at min junior high alderen studerende var at skabe det tog mig et stykke tid at vænne sig til.

Ting om teen kunst er at det er mindre end traditionelle og ofte det skal klassificeres uden for de etablerede genrer af kunst. Teenagere i min kunst klasser så kunst i en meget anderledes måde end jeg havde forventet, og dermed deres arbejde var meget anderledes så godt. Jeg ville give dem en tildeling og de ville skabe arbejde, så i modsætning til hvad jeg havde bedt om og endnu så kreative, at jeg ikke kunne klage.

Jeg har indset, at teen kunst skal være en genre af kunst helt af sig selv. Hvorfor? Jeg har fastslået, at teen kunst er så unik på grund af tidspunktet for livet, som det repræsenterer. Teenagere går gennem det ultimative tidspunktet for overgangen, så det giver mening at deres kunst ville have et bestemt perspektiv og skrå. Og så forskellige som teen kunst kan ofte være, jeg har lært at værdsætte det. Jeg har lært at se det gennem øjnene på en teenager at udforske verden og prøver at få mening ud af deres plads i verden.

Hvis du har en teenager, der kan lide at lege med nogen kunstform, så er du sikkert ved, præcis hvad jeg taler om med teen kunst. I virkeligheden, har du sikkert haft lignende problemer i forsøger at genkende, definere eller kategorisere de kunstværker, der synes at gøre din teenager kommer til live. Mit råd til dig er dette: teen kunst er noget helt i sin egen art. Stop forsøger at gøre teen kunst til noget andet, og i stedet bare nyde det for hvad det er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.